as_home_150.jpg
 

Termeni si Conditii

CONDIŢII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI ASESOFT INTERNATIONAL

INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc termenii de utilizare a site-ului S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare.

2. CONŢINUTUL INFORMAŢIILOR SITE-ULUI

Nici o informaţie prezentă pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de produse sau servicii în general şi produse sau servicii software în special, venind din partea S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A.

3. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. nu poate fi responsabil pentru nici o întârziere sau eroare în conţinutul furnizat de site, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa noastră. Această exonerare include, dar nu se limitează la: lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionării conexiunilor de telefon, virușii informatici, erorile de operare, etc.

4. DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S. A., care îşi rezervă dreptul de a modifica/revizui conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă. Întregul conţinut al site-ului  S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A.(www.asesoft.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la paginile, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. Legăturile spre acest site sunt permise numai către pagina “Home”.  Alte legături spre interiorul site-ului sunt permise numai cu acordul scris al lui S.C.  ASESOFT INTERNATIONAL S.A. Includerea în site-uri cu frame-uri, în care acest site este o pagină din cadrul frame-ului, este strict interzisă.

5. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa.  În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

6. INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru o informare corectă şi remedierea eventualelor erori. Orice persoană care vizitează site-ul S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. (www.asesoft.ro) şi care îi oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A.  în vederea efectuării de studii de piaţă, transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; realizării de către S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. a operaţiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina “Cariere” din site); solutionarea de către S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina “Contact ” din site); alte activităţi întreprinse de S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului. S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. va păstra confidenţialitatea acestor informaţii. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Am citit cele enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu conţinutul acestor condiţii generale de utilizare.

INFORMAŢII PRIVIND PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin completarea formularelor existente pe site-ul www.asesoft.ro necesare solicitării de informaţii, oferte sau suport privind anumite soluţii/produse ale S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A., precum şi transmiterea de CV-uri, participantul declară că îşi dă consimţământul în mod expres şi neechivoc ca datele sale cu caracter personal să intre în baza de date a societăţii şi să fie prelucrate şi folosite în viitor de către acesta cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Toţi cei care au furnizat datele cu caracter personal prin completarea formularelor menţionate mai sus, au calitatea de persoană vizată, în accepţiunea Legii nr. 677/2001.  S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenţei contului persoanei vizate, iar ulterior ştergerii contului persoanei vizate, S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. va transforma datele cu caracter personal în date anonime şi le va prelucra în scopuri statistice interne, pe durata existenţei societăţii. Prin completarea formularului “Abonează-te la Newsletter”, persoana vizată îşi dă acordul să primească oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing prin e-mail de la S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. În cazul în care persoana vizată nu doreşte să primească oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing prin e-mail de la S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. nu va completa formularul “Abonează-te la Newsletter”. Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

1. Politica păstrării confidenţialităţii

Noţiunea de “date personale” se referă la informaţii de tipul nume, data naşterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenţă etc., care vă identifică. S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. nu va folosi aceste date în alte scopuri decat cele menţionate aici, fără aprobarea dvs. În procesarea datelor dvs. se va ţine cont de standardele internaţionale recunoscute ale protejării intimităţii şi legile româneşti în vigoare.

2. Spam

Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de obicei de natură comercială, cu grad mare de repetiţie, la un destinatar cu care nu s-a avut nici o corespondenţă anterioară sau care a cerut să nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri. Cu permisiunea dvs. S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. vă poate trimite prin e-mail informaţii comerciale, dându-vă posibilitatea să optaţi pentru a mai primi sau nu astfel de mesaje electronice.

Copyright (c) 2011 ASESOFT INTERNATIONAL

 

 

 

 
 
 
 
 

Copyright © Asesoft International.